+46 (0)31-761 08 00 info@businessperformance.se

net-WORK

Göteborg / Malmö

Ett program inom jobb- och utvecklingsgarantin

net-WORK är ett program för dig som varit borta från arbetsmarknaden under en längre tid och behöver stöd i ditt arbetssökande. Vi arbetar med metoder som kan likställas med hur det ser ut på en modern arbetsplats. Hos oss har du din arbetsplats med många kollegor och stimulerande arbetsuppgifter som alla är inriktade mot ditt nästa jobb. Vi arbetar både i grupp och enskilt.

Tillsammans breddar vi ditt nätverk samtidigt som du får lära dig och träna i olika roller. Vi lägger stort fokus hur du skall presentera dig på bästa sätt och få fram dina kvalifikationer till arbetsgivaren. Vi arbetar med sociala medier och hjälper dig att skapa ditt eget personliga varumärke. Tillsammans skapar vi aktiviteter där deltagarna driver projekt för att nå ut mot arbetsmarknaden på olika sätt. Du kommer att få prova på olika yrkesroller för att mäta just dina kunskaper och kvalifikationer.

Vi är målfokuserade och har lång och bred erfarenhet att stödja och hjälpa arbetssökande till sitt nästa jobb. Vi har informationsmöten varje vecka.

Lyssna gärna på några av våra deltagare

 

Videogalleri

Mer information

Kontakta oss