+46 (0)31-761 08 00 info@businessperformance.se

 

 

net-WORK+

GÖTEBORG/MALMÖ

 

Ett program för dig som behöver extra stöd i svenska språket!

net-Work Plus är ett program för dig som är relativt ny i Sverige och behöver extra stöd i ditt arbetssökande. Vi lägger gemensamt upp ett program just för dig där du får stöd och vägledning mot det nya jobbet.

Vi erbjuder även träning i svenska språket i både tal och skrift samt ger dig kunskap om hur den svenska arbetsmarknaden ser ut i dag och vad du bör tänka på.  Vi har grundläggande utbildning hur du använder datorn i ditt jobbsök. Hos oss arbetar vi både i grupp och enskilt för att på bästa och snabbaste sätt nå just ditt mål.

Du kommer att aktivt få delta i olika projekt som alla är inriktade mot arbete. Du träffar nya kamrater i liknande situation och vi hjälps alla åt på ett positivt sätt att arbeta framåt. Miljön hos oss skall efterlikna en arbetsplats och du kommer därför att få pröva olika roller där du får testa dina kunskaper och färdigheter.

Våra konsulter arbetar med hjärtat och ser lika på alla deltagare. Behöver du stöd på ditt modersmål har vi möjligheter att ge dig stöd på arabiska, persiska, dari och pashto förutom svenska och engelska. net-Work Plus går att kombinera med SFI studier.

Arabiska, Persiska, Dari, Pashto, Serbokroatiska, Bosniska, Engelska

Lyssna gärna på några av våra deltagare

Videogalleri

Intresserad av att anmäla dig?

Kontakta Oss